Information från orkesterutbildningen SNOA

Vårt 2-åriga masterprogram i symfoniskt orkesterspel, Swedish National Orchestra Academy (SNOA), vid Högskolan för scen och musik (HSM) riktar sej till studenter från hela världen. Vårt utbildningsprogram i samverkan med GSO och GO är unikt och många söker sej hit utan att ha någon tidigare kontakt med Göteborg eller ens med Sverige eller Norden.
Det är spännande och inspirerande att möta alla dessa motiverade och begåvade studenter. Av tidigare erfarenhet vet vi att flera studenter tyvärr fått lov att säga nej till sina studieplatser på SNOA pga. svårighet att få studentbostad i Göteborg.
Höstens antagningsprov är precis avslutade och vi har glädjen att erbjuda 9 st nya studenter plats på SNOA från 18 januari 2012.
Vi som arbetar med SNOA är väldigt tacksamma om vi har möjlighet att via er få tips på rum eller lägenhet för uthyrning. Det stödet kan vara avgörande för en student att kunna påbörja sin orkesterutbildning.

SNOAs konsertprogram, dirigenter och solister går att hitta på hemsidan: www.hsm.gu.se/snoa (klicka på länken: Till konsertprogrammet 2011-12)

Välkomna till våra konserter på Artisten!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s