Information från SNOA– Swedish National Orchestra Academy

Academy of Music and Drama
University of Gothenburg.

Läs nedanstående. Man söker alltså rum för studenter, som vill studera musik här. Förra året var det några medlemmar, som hyrde ut rum. Hör av er till Lena Lundén, SNOA, tel 786 40 08 eller 0766 184008 eller fax 031-7864030, om ni har möjlighet att hjälpa till.

Vårt 2-åriga masterprogram i symfoniskt orkesterspel, Swedish National Orchestra Academy (SNOA), vid Högskolan för scen och musik (HSM) riktar sig till studenter från hela världen. Vårt utbildningsprogram i samverkan med GSO och GS är unikt och många söker sig hit utan att ha någon tidigare kontakt med Göteborg eller ens med Sverige eller Norden.

Hösten 2011 har vi preliminärt 58 st studenter från många olika länder. 20 st är nyantagna för hösten och utav dessa kommer 14 st från länder utanför Sverige.

Det är spännande och inspirerande att möta alla dessa motiverade och begåvade studenter. Av tidigare erfarenhet vet vi att flera studenter tyvärr fått lov att säga nej till sina studieplatser på SNOA pga svårighet att få studentbostad i Göteborg.

Vi som arbetar med SNOA är väldigt tacksamma om vi har möjlighet att via er få tips på rum eller lägenhet för uthyrning. Det stödet kan vara avgörande för en student att kunna påbörja sig utbildning på SNOA.

SNOA:s konsertprogram för nästa säsong är klart. Program med dirigenter och solister går att hitta på hemsidan: http://www.hsm.gu.se/snoa.

Välkomna till nästa års konserter på Artisten!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s