Medlemsbrev maj 2011

gsv-logo-vit-bla

Kära musikvänner!

Så har åter en spännande konsertsäsong passerat och sommaren är snart här.

Men först har vi Slottsskogskonserten att tänka på. Den går som alltid av stapeln på Nationaldagen, den 6 juni kl 14.00. Då behöver vi hjälp med insamlingsbössorna. Vi samlar som alltid in pengar till Vänföreningen, pengar som vi sedan kan omvandla till stipendier, frackar, klänningar m m till våra duktiga symfoniker.

Har du möjlighet att gå runt med en bössa så kom till Slottsskogen efter kl 12.00 då Gunnel Kahlefeldt och Ulla Thelander finns bakom scenen med massor av tomma bössor, som vi hoppas skall fyllas. Ring gärna och anmäl ditt deltagande till Ulla Thelander, tel  0703-69 80 17 eller 031-69 80 17

Till hösten fortsätter vi som tidigare med studiekvällar. Jan Alm återkommer och går igenom vissa kommande konserter vilket ju är mycket uppskattat. Även Jan Ling har lovat komma och bl a presentera nutida kompositörer för oss och har vidtalat ett par som lovat komma. Verkligen något att se fram emot! Vi hoppas också få möta en stämsektion en studiekväll.

Värva gärna nya medlemmar! Säkert finns det någon i din bekantskapskrets som är musikintresserad och som vill bli medlem. För 200 kr stöder man symfonikerna, får deltaga i trevliga studiekvällar, får rabatt på konsertbiljetter, får deltaga i årsmötet med fin konsert och god förtäring och i år fick vi också mingla och fick vin och tilltugg före festkonserten. Visst borde vi kunna vara många fler medlemmar!

Hoppas vi ses vi Slottsskogskonserten!

Trevlig sommar önskar vi i styrelsen er alla
gm Ulla Thelander

Göteborgs Symfonikers Vänner
Box 53100, 400 14 Göteborg
Kontakt: Ulla Thelander, tel 031-69 80 17
ulla.thelander@comhem.se

Gå gärna in på föreningens hemsida http://www.gsvanner.se eller GSO hemsida http://www.gso.se för aktuell iformation

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s